За да общувате по-лесно.

Никога не пропускайте телефонен разговор докато сте концентрирани върху пътя. Два опционални мобилни телефонни интерфейса правят разговорите по телефона по време на шофиране лесни и удобни. Висококачественият звук се гарантира от дигитален речеви процесор и вграден висококачествен микрофон на тавана, както и от тонколоните на автомобила. Връзка с външната антена гарантира оптимално качество на връзката, дори когато сигналът е слаб.

С подготовката за автотелефон Comfort ще можете да свържете своя телефон с външната антена на автомобила, благодарение на индуктивна (безжична) връзка в централния подлакътник. Това значи, че повече не е необходимо да купувате стойки за телефони. Във вариант Business всеки телефонен разговор, който сте започнали преди да влезете в автомобила, може да се прехвърли към системата "свободни ръце" посредством Bluetooth докато телефонът остава в джоба ви. Системата може да се управлява посредством гласови команди, мултифункционалния волан или чрез инфотейнмънт системата. Изключително лесно - и точно както го искате вие.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD