Да продължиш напред, когато вече нищо не се движи.

 Опционалният асистент за движение в задръстване Traffic Jam Assist използва доказани функции като например адаптивната система за поддържане на зададена скорост Adaptive Cruise Control ACC и системата за поддържане на лентата на движение Lane Assist, за да ви позволи наистина бавно движение в задръствания. Вашият Golf GTD ще проследява автомобила пред вас и автоматично ще подава газ и ще задейства спирачките в рамките на системните възможности. Автомобилът поддържа движението си в лентата.

Опционалната система Emergency Assist автоматично се задейства когато не може да бъде установена активност от страна на водача и не е отчетена реакция независимо от подадено предупреждение. В резултат на това системата се опитва от една страна да предизвика реакция у водача, а от друга - да предупреди пешеходците и другите участници в движението посредством спирачни тласъци, акустични предупреждения, включване на аварийните светлини и контролирани последователни завъртания на волана в противоположни посоки. Ако водачът не поеме управлението на автомобила, той се привежда в покой с контролирана интервенция. Това позволява предотвратяване на инциденти (в рамките на системните възможности).

Traffic Jam Assist и Emergency Assist са част от пакета асистиращи водача системи.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD