Гарантирано привлича погледите.

Едновременно категоричен и привличащ погледите: в мига, в който завиете зад ъгъла с вашите алуминиеви джанти Brooklyn, всички погледи ще бъдат насочени към вас. Отличителните алуминиеви джанти със спортните гуми 225/45 R 17 с широк грайфер подчертават динамичното GTI усещане и изразяват силна индивидуалност. Те категорично придават на Golf GTI непогрешим страничен профил.

Можете да направите вашия Golf дори по-спортен, ако желаете - например като добавите 18-инчови алуминиеви джанти Milton Keynes в черно, с форма на диамант. А ако и това не ви е достатъчно, винаги можете да изберете 19-инчови алуминиеви джанти Brescia в 5-Y дизайн на спиците или 19-инчови алуминиеви джанти Santiago с гланцирани пресечени спици. И двата модела са разработени от нашата ексклузивна Volkswagen R работилница и изглеждат изключително леко въпреки внушителния си размер. Който и модел да изберете обаче, характерните червени спирачни апарати с надпис GTI винаги ще бъдат акцент.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.