За да сте съвсем спокойни по натоварени улици.

Спазването на дистанция спрямо движещия се отпред автомобил е допълнителна сигурност по време на движение в натоварен трафик. Серийната адаптивна система за контрол на дистанцията (ACC) е създадена точно за това.

ACC измерва разстоянието и скоростта на движещите се отпред превозни средства. При попадане в образували се колони и задръствания системата забавя вашия Golf GTI и заедно с опционалната скоростна кутия с два съединителя DSG спомага за пълното спиране на автомобила и потеглянето му след това. В рамките на системните ограничения, ACC може да поддържа постоянна скорост до 210 км/ч, като същевременно спазва безопасна дистанция от движещото се отпред превозно средство.

Понякога може да се случи нещо непредвидено, което да наложи аварийно спиране. В такива случаи Системата за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist би била много полезна.
В случай, че дадена ситуация бъде разпозната като критична съобразно системните граници, вие ще бъдете предупредени. В особено критични ситуации, системата може да ви подпомага при спирането или дори да осъществи автоматично спиране за намаляване скоростта на сблъсъка.

Функцията за аварийно спиране в градски условия City Emergency Brake функционира при градско движение с ниски скорости, а системата за разпознаване на пешеходци може да разпознае внезапно излязъл на платното пешеходец, в рамките на системните ограничения.Асистиращата система ви предупреждава, помага ви при спирането или задейства самостоятелно спирачките. В идеалния случай евентуален сблъсък би могъл да бъде напълно избегнат или поне да се намалят последствията.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.