VW Golf R: ACC & Front Assist

В трафика винаги е желателно да поддържате достатъчна дистанция спрямо движещия се отпред автомобил. Предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC ви подпомага в тази насока.
ACC измерва разстоянието и скоростта спрямо движещия се отпред автомобил. При движение в колона или в задръстване системата във вашия Golf R ([7014]) в съчетание с предлаганата като опция трансмисия с два съединителя DSG стопира автомобила автоматично до състояние на пълен покой, както и може автоматично да потегля отново. В рамките на възможностите си системата е в състояние автоматично да поддържа дистанцията при скорост на движение до 210 км/ч.
Понякога се стига до неочаквани ситуации, в които е необходимо моментално екстремно спиране. В такива случаи опционалната система за наблюдение на пространството пред автомобила Front Assist може да бъде особено полезна. Ако в рамките на системните граници бъде разпозната критична ситуация, вие бивате своевременно предупредени. В особено критични ситуации системата може дори да ви подпомогне при спиране или да спре автоматично, за да намали скоростта при неизбежен инцидент.
Функцията за аварийно спиране в градски условия City се намесва в градски условия при ниска скорост. Функцията за разпознаване на пешеходци ви предупреждава в рамките на системните граници, когато пешеходец изскочи внезапно на пътното платно. Системата ви предупреждава, а при нужда ви помага при спиране или спира автоматично - винаги в рамките на системните граници. Така в идеалелни обстоятелства инцидентът може да бъде напълно избегнат, или най-малкото да бъдат ограничени последиците от него.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.