VW Golf R: Active Info Display

С предлагания като опция Active Info Display с режим R-Look вие получавате всички предимства на един комбиниран прибор, чийто цветен TFT-дисплей с висока разделителна способност има диагонал 31 см (12,3 инча). R-логото на екрана подчертава спортния дизайн.
С помощта на различни профили вие сами може да променяте акцента върху показваните данни извън класическите прибори като оборотомер, скоростомер с достигаща до 320 км/ч скала и километраж.
Тези профили могат да бъдат избирани бързо и лесно от мултифункционалния волан: при нужда може да извиквате детайлни информации за шофирането или пък графично представяне на системите за асистенция на водача. Площта на дисплея се използва максимално ефективно, тъй като може да виждате допълнителна информация и между основните сектори на уреда.
При инфотейнмънт системата Discover Media може да избирате дали да виждате навигационната карта на Active Info Display или предпочитате класическия вариант, при който тя остава на обособения дисплей на системата. С Discover Pro имате на разположение две различни опции за изобразяване на навигационната карта. 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.