VW Golf R: Car-Net Guide & Inform

 

Пакетът от услуги Car-Net Guide & Inform се предлага по желание на клиента в съчетание с инфотейнмънт системите Discover Media и Discover Pro. Така може да получавате актуални данни и в реално време да разберете например къде по пътя ви има задръстване или къде има свободни паркоместа. С помощта на функцията за търсене на специални цели пък можете да откривате полезни обекти като ресторанти, хотели или бензиностанции.

Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява удобно да свържете своя смартфон с опционалното радио Composition Media или предлаганите по желание на клиента навигационни системи Discover Media и Discover Pro. По този начин получавате възможността да управлявате различни приложения от смартфона си директно през сензорния екран в автомобила.
Volkswagen предлага на своите клиенти три телефонни софтуера: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™.

Повече информация за Car-Net App-Connect  

CarStick на Volkswagen предлага Hotspot с удобен достъп до интернет на борда на вашия Golf R ([7014]). Достатъчно е само да включите вашия UMTS-CarStick с интегрирана SIM-карта в USB-порта на автомобила ви. Тъй като CarStick е оборудван със собствена SIM-карта (трябва да бъде поръчана отделно чрез допълнителен договор), CarStick осигурява достъп до онлайн услуги без да се налага да използвате смартфона си.

 

 

 

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.