VW Golf R: Интериор

Качите ли се на борда на новия Golf R ([7014]), пулсът ви бързо ще се ускори: спортният дух и динамиката на този автомобил могат да бъдат усетени и от детайлите в интериора. Например осветените в синьо прагове от неръждаема стомана, декоративните апликации Carbon Touch с амбиентно осветление и спортните педали от неръждаема стомана говорят на недвусмислен стилистичен език: този на динамиката. Черният таван на купето и Active Info Display с R-специфичен дизайн допълват спортното усещане. Спортната атмосфера в Golf R се подчертава и от допълнителния стартов екран с R-Logo, както и от ръкохватката на скоростния лост в кожа с алуминиев декор и декоративни шевове в цвят Crystal сиво.

С мултифункционалния спортен кожен волан в R-визия вие може лесно и бързо да превключвате предавките на предлаганата като опция DSG трансмисия. За целта е необходимо единствено да боравите с планките за ръчно превключване, без да се налага да отнемате ръцете си от волана.

Golf R предлага солидни предпоставки за наистина спортен стил на шофиране. За да може в такива ситуации да седите наистина удобно и да разполагате с надеждна странична опора, се предлагат  Top-спортни седалки. Те се отличават с ненаподобима спортна визия и осигуряват максимална сигурност при шофиране. Отпред те са с текстилна тапицерия Race, вътрешни части на страничните опори от Alcantara и декоративни шевове в цвят Crystal сиво. По желание на клиента Top-спортните седалки могат да бъдат поръчани и с кожена тапицерия. Подглавниците и страничните опори в специална Carbon Style-оптика са с R-лого от страната на облегалката. Средната част на седалките се предлага в цветове Anthrazit или Modern Grey.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.