VW Golf R: Навигация

Новият Golf R ([7014]) се предлага като опция с два варианта за навигационна система. Системата Discover Media е оборудвана с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен сензорен екран, осем високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, слотове за SD-карти, AUX-IN- и USB-портове, телефонен софтуер с Bluetooth, като и безплатни ъпдейти на софтуера.
Ако желаете да получите още повече: предлаганата като опция навигационна система Discover Pro разполага с иновативно жестово управление. С негова помощ чрез движение на ръката си вие може да преминавате от радиостанция на радиостанция или пък да променяте настройките на автомобила, като например интензивността на интериорното осветление. Освен това системата разполага с 23,4-сантиметров  (9,2 инча) екран, който позволява детайлно изобразяване на 3-D-карти. Системата има осем високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, възпроизвежда музика от форматите MP3, AAC и WMA, разполага с два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-Sпортове, както и телефонен софтуер с Bluetooth.
И двете споменати устройства са оборудвани с Diversity-антена, която осигурява добър обхват дори при неблагоприятни условия.

 

Ъпдейти на картите на вашата навигационна система

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.