VW Golf R: Асистент за задръстване и Emergency Assist.

 Опционалният асистент за задръстване използва утвърдени функции като автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата на движение Lane Assist, за да създаде възможност за комфортно автоматизирано движение в задръстване. Така вашият Golf R ([7014]) автоматично следва движещия се отпред автомобил и в рамките на системните граници сам борави с газта и спирачките. Наред с това автомобилът автоматично поддържа лентата на движение.
Опционалният Emergency Assist Асистентът се активира автоматично, когато не се регистрира активност от страна на водача. Когато въпреки предупреждението водачът продължава да не реагира, асистентът прави възможното, за да привлече вниманието на останалите спътници в автомобила, както и на другите участници в движението. Ако и след това контролът не бъде поет, автомобилът автоматично намалява скоростта, докато спре в състояние на пълен покой в най-дясната лента на пътя. По този начин в рамките на системните граници могат да бъдат предотвратявани пътни инциденти.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.