VW Golf R: Телефония.

Предлаганият като опция телефонен софтуер Business предлага възможност за провеждане на разговори със свободни ръце, индуктивно свързване с въшната антена на автомобила, както и USB-порт за зареждане и пренос на данни в средната конзола. Така вие може съвсем лесно да свържете своя смартфон; монтирането на допълнителна стойка за телефон не е възможна.
Друг интересен акцент е телефонният модул с GSM/UMTS-предавател и приемник. Вие сами решавате дали да свържете системата с личния си телефон или да използвате отделна SIM-карта. И в двата случая ще се радвата на отлично качество на обхвата, тъй като телефонният модул е интегриран във външната антена на автомобила.
Освен това може лесно да продължите започнат извън автомобила разговор с помощта на Bluetooth връзката с устройството свободни ръце - при условия, че телефонът ви разполага с Bluetooth® и с remote SIM Access Profile (rSAP). Управлението на системата може да става чрез гласови команди, от мултифункционалния волан или през инфотейнмънт системата.

Наистина удобно: предлаганият като опция телефонен интерфейс "Comfort" разполага с функция за индуктивно зареждане. Благодарение на индуктивното свързване с външната антена на автомобила и интегрирания в подлакътника USB-порт за зареждане и трансфер на данни, провеждането на телефонни разговори във вашия Golf R ([7014]) е особено удобно. Голямото предимство на това решение: в съчетание с интегрирания в тавана на купето висококачествен микрофон и връзката с високоговорителите на озвучителната уредба, вие гарантирано получавате безупречно качество на звука по време на разговор. Така вече няма да е необходимо да спирате, за да проведете неотложен разговор. Наистина впечатляващо - и много практично.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf R Когато напредъкът на техниката се превърне в състезание.