VW Golf: Двигатели

Бензиновите двигатели TSI впечатляват със своята мощност и нисък разход. Дори при ниски обороти на двигателя ще можете да се възползвате от максималния му въртящ момент. 

Благодарение на комбинацията между малък работен обем, свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото, двигателите позволяват много равномерно разгръщане на мощността. Затова се използва технологията downsizing - намаляване на работния обем. Тук двигателите достигат висока производителност, въпреки сравнително малкия си работен обем.  Двигателите TDI са дизелови двигатели с турбокомпресор и директно впръскване на горивото чрез технологията комън-рейл . Те се характеризират с нисък разход на гориво, висок въртящ момент и висока мощност. Освен това те работят особено тихо и благодарение на високия си въртящ момент, позволяват и спортен стил на шофиране.

Двигателят тип TGI (*) е предназначен за рабатота както с евтиния природен газ, така и с бензин. Когато и двата резервоара са пълни, можете да изминавате впечатляващия 1300 км. пробег. За да може да се запази обема на багажника, газовата бутилка е предвидена за монтиране в подподовото пространство.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf. Завинаги, за всички. Технологии и асистиращи системи за всеки.

Start Video