VW Golf: Навигация

Можете да избирате от две опционални навигационни системи за вашия нов Golf. Системата Discover Media разполага с 20.3 см (8 инчов) цветен тъчскрийн дисплей, осем високоговорителя, FM радио, CD диск, два входа за SD карти памет, AUX-IN и USB вход, Bluetooth връзка за мобилни телефони и безплатни софтуерни актуализации.                         

За тези, които искат още повече, опционалната навигационна система Discover Pro ви предлага иновативно жестово управление. Това ви позволява да преминавате от една радиостанция към друга или да смените системните настройки в автомобила си, както и интензитета на интериорното осветление с едно движение на ръката. Разполага и с 23.4 см (9.2 инчов) дисплей, който е в състояние да възпроизведе ясна 3D карта. Също така разполага с осем високоговорителя, FM радио, CD диск, който може да възпроизвежда музика в MP3, AAC и WMA формат, двa входа за SD карти памет, AUX-IN и USB вход и Bluetooth връзка за мобилни телефони.

И двете устройства са оборудвани с външна антена, която осигурява добро приемане дори при лоши метеорологични условия.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf. Завинаги, за всички. Технологии и асистиращи системи за всеки.

Start Video