VW Golf: Светлинен дизайн

Серийните халогенни предни фарове с вградени дневни светлини в LED оптика осигуряват добра видимост дори при лоши условия. Благодарение на серийната им настройка по височина, дължината на светлинния сноп се регулира в зависимост от натоварването на автомобила.

С опционалните LED предни светлини дизайнът на новия Golf се подчертава допълнително. Тези светлини са енергоспестяващи и ще разтоварят зритителното ви напрежение благодарение на светлинния си спектър, който се доближава до този на дневната светлина. По желание можете да ги допълните и с LED фарове за мъгла. Те ще ви помогнат да виждате пътя и другите участници в движението дори при неблагоприятни условия.

Опционалните адаптивни светлини при завиване могат да ви помогнат за по-бързото разпознаване на препятствия по пътя. Опционалната система за измиване на предните фарове (с индикация за нивото на измиващата течност) помага за още по-ясна видимост по време на движение. Други акценти в дизайна на осветление включват опционалните задни светлини с динамични мигачи: анимирана светлинна ивица, която показва посоката на завиване.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf. Завинаги, за всички. Технологии и асистиращи системи за всеки.

Start Video