От безкомпромисно спортен до максимално комфортен: адаптивен контрол на окачването DCC

Комфорт при пътуване

Предлаганото като опция електронно управление на окачването DCC предлага избор от фини настройки с помощта на регулатор, с жестово управление или по желание чрез гласови команти. Режимите COMFORT, ECO и SPORT могат да бъдат индивидуално персонилизирани, така че обсегът на настройките може да бъде разширен спрямо предварително зададените параметри. В режим SPORT втвърдените настройки на ходовата част допускат минимални колебания на каросерията и позволяват много динамичен стил на управление. В режим COMFORT каросерията пък акцентът се поставя върху възможно най-ефективното отделяне на каросерията от настилката с цел подобряване на комфорта при пътуване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип