Един за всички. И всичко за един.

Персонализиране

Настройте вашия Golf така, че да отговаря на предпочитанията ви: позиция на седалката, температура, осветление, сила на звука - веднъж инсталирана, технологията We Personalisation разпознава вашия профил и го активира още щом се качите в автомобила. Това е особено практично решение, когато Golf се използва от различни водачи, всеки от които прави свои собствени настройки. Така не е необходимо сами да правите наново всеки път тези настройки - системата го прави вместо вас.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип