We Upgrade. Голям брой функции и системи могат да бъдат активирани в Golf и в даден момент и след покупката на автомобила.

We Upgrade

Последователно индивидуализиране: една от новостите е възможността функциите на борда на Golf не само да бъдат ъпдейтвани, но и в много случаи - под формата на "We Upgrade" функции - да бъдат активирани в даден момент след покупката на автомобила. Така например в бъдеще ще можете да активирате допълнително следните функции: адаптивния темпомат ACC, асистента за разпознаване на пътни знаци, динамичното управление на дългите светлини "Light Assist", амбиентното осветление, навигацията, App-Connect (свързване с приложения от смартфона), Wireless App-Connect (безжично свързване с приложенията на iPhone), WiFi-Hotspot и онлайн-базираното гласово управление.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип