IQ.LIGHT

Светлини с интелект.

Предлаганата като опция система IQ.LIGHT представлява LED Matrix фарове, които по време на движение осветяват пътното платно оптимално на дълги светлини, без при това да заслепяват останалите участници в движението.¹ Без значение дали денем или нощем и при всякаква метеорологична обстановка: светлините идеално се напасват към моментната ситуация на пътя. И при това изглеждат наистина добре. Още един интересен ефект: когато се доближите до ID.3, автомобилът Ви намигва със своите Matrix фарове², изглеждайки почти като човек. С което става още по-симпатичен.

Lane Assist

Вашият ID.3 винаги спазва лентата

Монотонните пътувания сами по себе си вече са предпоставка за рискови ситуации. Именно тук се намесва предлаганата като опция система "Lane Assist": при скорост над 60 км/ч тя е в състояние да разпознава , ако автомобилът неволно напуска очертанията на собствената пътната лента¹. С помощта на коригиращи намеси в кормилното управление системата насочва внимание на водача обратно върху движението¹.

ACC

Засилен трафик? Край на стреса.

Предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC Ви помага да поддържате автоматично предварително зададена максимална скорост 3 и дистанция спрямо движещия се отпред автомобил. По тази начин Вашият ID.3 Ви облекчава и може автоматично да спира и отново да потегля.1

1 В рамките на системните възможности. Водачът трябва винаги да има готовност да поеме контрола над асистиращата система и не е освободен от отговорността да управлява автомобила предпазливо.
2 В комбинация с опционалната безключова система за достъп и стартиране "Keyless Advanced".
3 До максимална скорост 210 км/ч.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип