Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Автомобилният град кани посетителите си на едно незабравимо пътешествие.

Лагунният пейзаж от 25 хектара архитектура, дизайн и природа предлага многообразни атракции, изложби представят класиците в автомобилната история и показват защо те поставят стандартите на своето време. Всеки гост на автомобилния град създава свой личен калейдоскоп от преживявания и емоции. По време на пътешествието си в света на мобилността ще се запознаете с различните марки на концерна Volkswagen в създадените за всяка марка индивидуални павилиони. Ще откриете как функционира един двигател, в "Къщата на времето" ще вървите по следите на автомобилните постижения или ще се наслаждавате на това, как децата ви, играейки, получават детските си шофьорски книжки. На обиколката в завода ще проследите отблизо отделните етапи в процеса на конструиране на автомобила. Изпробвайте обиколката по специалното пресечено трасе или завършете един курс по икономично и безопасно шофиране. В многообразието на автомобилния град се откроява широката ориентираност на световния концерн Volkswagen и фирмената му отговорност към човека, културата и обществото. Ето защо тук ще намерят вдъхновение приятелите на техниката, интересуващите се от изкуството, инспирираните от мултимедията, а също и търсещите спокойствие и уединение.

Оставаме близо.

Поддържаме тесен контакт с клиента. Слушаме внимателно. Само така е възможно да изпълним и да запазим високите изисквания към самите нас и нашата философия на марката - да останем марката за хората. Затова със своята обширна сервизна програма създадохме съвременна платформа за комуникация. На първо място тя служи за това да изпълняваме желанията ви, но и ни позволява да бъдем непрекъснато информирани за тях. Ние научаваме накъде сте тръгнали, а заедно с това и накъде трябва да вървим. Ние се променяме заедно с вас.

Гаранция на автомобила:

Гаранцията за първите 2 години експлоатация е без ограничение в пробега и e с валидност в признати и оторизирани от производителя сервизи в държавите от Европейската икономическа общност, също така в страните членки на Европейския съюз, както и Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария. Предявени в други държави гаранционни претенции не могат да бъдат удовлетворени . За 3-тата, 4-тата и 5-тата години на експлоатация гаранцията е с валидност само и единствено на територията на България, ограничена е по пробег до 150 000 км и изтича с края на петата година или при изчерпване на заложения пробег от 150 000 км, което от двете събития настъпи първо.

Гаранция за мобилност:

Гаранцията за мобилност е допълнение към гаранцията за нов автомобил и ви предоставя сигурност и мобилност по време на път. При покупка на нов Volkswagen вие получавате автоматично и напълно безплатно гаранцията за мобилност, която се подновява всеки път, когато автомобилът премине задължителната интервална инспекция. На практика услугата може да покрие целия период на ползване на автомобила, като задължителното условие за ползването е обслужването на автомобила в оторизираната сервизна мрежа на Volkswagen. Услугата ви гарантира, че в случай на повреда, поради която вашият автомобил не е в състояние да се движи и не може да бъде приведен в движение на мястото, където се намира, ние ще го транспортираме до най-близкия оторизиран сервиз на Volkswagen, а на вас ще предложим заместващ автомобил за времето на ремонта до максимум 3 дни, без ограничение на пробега или 1 нощувка.

Допълнителна информация за гаранцията на автомобила можете да получите при вашия Volkswagen дилър.