Jetta Да си останеш млад, макар времето да минава, това е прекрасно.

Класическият дизайн никога не е бил толкова иновативен.

Какво означава всъщност да бъдете възрастен? По-често да слушате разума, а не сърцето си? Да реагирате по-разумно, а не спонтанно? Да имате планове за всичко, вместо да пробвате нещо ново? Може би. А може би това е златната среда. Важното е само да знаете какво искате. Например автомобил, който върви по правилния път: вашия. Автомобил, който е едновременно модерен и класически и затова не са му нужни модни тенденции. Автомобил за всички, които са готови за него. Да ви го представим: Jetta.

 

Галерия

Изживейте акцентите на Jetta от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Jetta от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Car-Net App-Connect

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Вашият смартфон ви облекчава в множество ситуации в ежедневието. С опционалния App-Connect¹, той може да ви е полезен и по време на пътуване. За да не отклонявате вниманието си, можете удобно да управлявате съвместимите приложения чрез тъчскрийна на Инфотейнмънт системата.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Асистиращи системи

Blind Spot-сензор с асистент при излизане от паркомясто

Така автомобилът ви помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

По време на шофиране опционалният Blind Spot-сензор ви предупреждава (в рамките на възможностите на системата) за автомобили в мъртвия ъгъл на зрителното поле. А асистентът при излизане от паркомясто следи страничните зони около автомобила при излизане от паркомясто на заден ход.

Система за разпознаване на умората

За да не ви надвие умората.

Тя няма да се умори да ви поддържа будни: серийната система за разпознаване на умората оценява вашето поведение зад волана и ви препоръчва почивка, когато поведението ви се отклони от начина на шофиране при нормална концентрация.

Парк-пилот

При паркиране ви помага вашият слух.

Тясно паркомясто? И няма кой да ви навигира? С опционалния Парк-пилот при паркиране ще бъде предпазени от вашата Jetta. Това може би не е много очарователно, но е много надеждно.

Асистент при потегляне по наклон

Облекчава ви при шофиране по наклони.

Къща на стръмен наклон е хубаво нещо, но изкачването може да е истинско предизвикателство. Опционалният асистент при потегляне по наклон слага край на това. Той ви подпомага комфортно при потегляне по наклон.

Ефективност

TDI

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI двигатели работят с модерна Common-Rail технология и са оптимизирани за максимална ефективност.

TSI

Изберете разумната радост от шофирането.

TSI бензиновият двигател е перфектната комбинация между мощност и икономичност. Още при ниски обороти се наслаждавате на максимален въртящ момент.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от най-голямо значение.

Благодарение на интелигентното взаимодействие на различни оптимизационни мерки при моделите с BlueMotion Technology се постига по-нисък разход на гориво.

Комфорт

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Откриването на подходящата температура може да не е толкова проста задача, особено при няколко пътника. При опционалния двузонален климатроник "Climatronic"-тези дискусии остават в миналото.

Панорамен шибедах

Така ще освободите мислите си.

По желание великолепното усещане за простор във вашия Volkswagen може дори да се усили. Опционалният повдигащ се и плъзгащ се стъклен шибедах пропуска повече светлина и въздух в интериора. В същото време затъмненият стъклен покрив и щората под него ви предпазват от силните слънчеви лъчи.

Стационарно отопление.

Стартирайте при уютна температура.

Независимо от времето: благодарение на стационарното отопление с предварителни настройки в интериора на вашия Volkswagen температурата винаги е приятна. През лятото то работи като стационарна вентилация и вкарва свеж външен въздух в паркиращия автомобил.

"Keyless Access"

Магическо отваряне на вратите.

Просто се качете в колата, без да държите ключа в ръката си. Благодарение на опционалното безконтактно централно заключване и запалване "Keyless Access" е достатъчно само да го носите със себе си. Двигателят също ще се стартира без ключ, само с натискане на бутон.