VW Jetta: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио- и една навигационна системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Радио "Composition Colour" се грижи за богатия звук по време на шофиране, чрез общо осем високоговорителя.Удобно за управление чрез 12,7 см цветен тъчскрийн дисплей предлага CD диск, чете SD карти памет, приема FM/AM радиостанции и е оборудвана със CD-плейър, шест високоговорителя и AUX-IN интерфейс за свързване на външни аудио-източници.

За Jetta радиосистема "Composition Media" също включва шест високоговорителя, както и всички възможности за свързване на "Composition Colour" плюс допълнителен Bluetooth-интерфейс за мобилни телефони. Освен това се управлява особено комфортно, защото цветният сензорен дисплей е с диагонал от 16,5 см.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също включва 16,5-см цветен сензорен дисплей. Друго оборудване: осем високоговорителя, FM/AM радио, CD-плейър, възпроизвеждащ и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон с Bluetooth.

 

Тук ще намерите изтегляния и актуализации за радио- и навигационните системи от Volkswagen

Затвори

Jetta Да си останеш млад, макар времето да минава, това е прекрасно.