Menü schließen
Затвори

Sport Utility Vehicles от Volkswagen SUV-модели

 

Нашите SUV модели

SUV-овете на Volkswagen се представят отново и отново като динамични и във всяко едно отношение оставят спортно впечатление.

Дали в града или встрани по черните пътища: Повдигнатата позиция на седене, предлаганото по желание  4MOTION задвижване на всички колела и различните  асистиращи водача системи обещават максимален комфорт по време на пътуване.

Предимства на SUV-овете

Вече всеки нов трети автомобил в Австрия е SUV или офроуд модел - и то не без причина. В края на краищата практичните Sport Utility Vehicles обединяват най-доброто от два свята и се отличават с комфорта на седан и офроуд пригодността на високопроходим автомобил. Характерно за Sport Utility Vehicles преди всичко е повдигнатата каросерия и свързаната с това повдигната позиция на седалката - първото осигурява удобно качване и слизане, второто - добра видимост.

Освен това Volkswagen SUV моделите предлагат още предимства:

Компактните SUV-ове на Volkswagen

Независим като SUV, пъргав като компактен автомобил - с тази концепция убеждават компактните SUV-ове на Volkswagen. Преди всичко за шофьорите, които пътуват много из града практичните City-SUV-ове са една добра алтернатива на конвенционалните SUV-ове. Благодарение на по-късата дължина на автомобила и практичните системи за асистиране на водача паркирането дори в тесни улички и гаражи е като детска игра.

Открийте сега компактните SUV модели на Volkswagen:

T-Cross: мини SUV-ът

I am more.

Гъвкавият Mini-SUV се напасва към Вашите желания, защото той е абсолютен мултиталант: той впечатлява не само с характерния си и динамичен дизайн, но и със своята гъвкавост. с многобройните си възможности за оформление той предлага повече свободно пространство - за спонтанни начинания, по-дълги пътувания или разнообразно ежедневие.

T-Roc: градският SUV

Самоувереността е заложена в гените му.

Експресивен дизайн, многобройни възможности за персонализиране и висококачествена изработка до най-малкия детайл. T-Roc е насочен към прогреса и очарова във всяка една секунда. За това се грижат модерна Инфотейнмънт и интелигентни асистиращи системи за повече развлечение и сигурност по време на шофирането.

Tiguan: Компактният-SUV

Изключително мощен дизайн.

Динамични пропорции, изразителна предница и подчертаваща мощността задна част - новият Tiguan не е за пренабрегване въпреки компактните си размери. Ясният език на формите на характерната радиаторна решетка продължава в самоуверен силует. Страните допълнително са подчертани с) характерната преминаваща линия. Екстериорът му излъчва сила и класа − подходящата комбинация за живот, пълен с възможности.

Tiguan Allspace: Семейният-SUV със 7-места

Повече място за приключения.

Открийте нови пътища - от планинския проход до крайбрежната улица. Tiguan Allspace ще направи Вашето шофиране толкова приятно, колкото е възможно и ще Ви закара уверен, силен и стилен до Вашата цел. За това се грижат характерният дизайн, огромното вътрешно пространство и многобройните комфортни асистенти. Със своите 7 места, сгъваемата задна седалка, както и практичната функция на багажника Easy Open респ. Easy Close представя Tiguan Allspace като интересна алтернатива на конвенционалните  семейни автомобили . 

Touareg: горният клас-SUV

Характерен и динамичен.

Новият Touareg има уникално присъствие чрез самоуверения си дизайн с прави линии. Спираща дъха технология, изключителна естетика, фини материали и изключителен комфорт вървят ръка за ръка с изразителен и перспективен дизайн.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team