Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Sport Utility Vehicles от Volkswagen SUV-модели

 

Нашите SUV модели

SUV-овете на Volkswagen се представят отново и отново като динамични и във всяко едно отношение оставят спортно впечатление.

Дали в града или встрани по черните пътища: Повдигнатата позиция на седене, предлаганото по желание 4MOTION задвижване на всички колела и различните асистиращи водача системи обещават максимален комфорт по време на пътуване.

T-Roc

Новият T-Roc R

Tiguan

Tiguan

Tiguan Allspace

Новият Tiguan Allspace

Предимства на SUV-овете

Вече всеки нов трети автомобил в Австрия е SUV или офроуд модел - и то не без причина. В края на краищата практичните Sport Utility Vehicles обединяват най-доброто от два свята и се отличават с комфорта на седан и офроуд пригодността на високопроходим автомобил. Характерно за Sport Utility Vehicles преди всичко е повдигнатата каросерия и свързаната с това повдигната позиция на седалката - първото осигурява удобно качване и слизане, второто - добра видимост.

Освен това Volkswagen SUV моделите предлагат още предимства:

Компактните SUV-ове на Volkswagen

Независим като SUV, пъргав като компактен автомобил - с тази концепция убеждават компактните SUV-ове на Volkswagen. Преди всичко за шофьорите, които пътуват много из града практичните City-SUV-ове са една добра алтернатива на конвенционалните SUV-ове. Благодарение на по-късата дължина на автомобила и практичните системи за асистиране на водача паркирането дори в тесни улички и гаражи е като детска игра.

Открийте сега компактните SUV модели на Volkswagen:

T-Cross: мини SUV-ът

I am more.

Гъвкавият Mini-SUV се напасва към Вашите желания, защото той е абсолютен мултиталант: той впечатлява не само с характерния си и динамичен дизайн, но и със своята гъвкавост. с многобройните си възможности за оформление той предлага повече свободно пространство - за спонтанни начинания, по-дълги пътувания или разнообразно ежедневие.

T-Roc: градският SUV

Самоувереността е заложена в гените му.

Експресивен дизайн, многобройни възможности за персонализиране и висококачествена изработка до най-малкия детайл. T-Roc е насочен към прогреса и очарова във всяка една секунда. За това се грижат модерна Инфотейнмънт и интелигентни асистиращи системи за повече развлечение и сигурност по време на шофирането.

Tiguan: Компактният-SUV

Изключително мощен дизайн.

Динамични пропорции, изразителна предница и подчертаваща мощността задна част - новият Tiguan не е за пренабрегване въпреки компактните си размери. Ясният език на формите на характерната радиаторна решетка продължава в самоуверен силует. Страните допълнително са подчертани с) характерната преминаваща линия. Екстериорът му излъчва сила и класа − подходящата комбинация за живот, пълен с възможности.

Tiguan Allspace: Семейният-SUV със 7-места

Повече място за приключения.

Открийте нови пътища - от планинския проход до крайбрежната улица. Tiguan Allspace ще направи Вашето шофиране толкова приятно, колкото е възможно и ще Ви закара уверен, силен и стилен до Вашата цел. За това се грижат характерният дизайн, огромното вътрешно пространство и многобройните комфортни асистенти. Със своите 7 места, сгъваемата задна седалка, както и практичната функция на багажника Easy Open респ. Easy Close представя Tiguan Allspace като интересна алтернатива на конвенционалните семейни автомобили . 

Touareg: горният клас-SUV

Характерен и динамичен.

Новият Touareg има уникално присъствие чрез самоуверения си дизайн с прави линии. Спираща дъха технология, изключителна естетика, фини материали и изключителен комфорт вървят ръка за ръка с изразителен и перспективен дизайн.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип