Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Купе моделите Красота в истинско съвършенство

 Спортно-елегантните купета на Volkswagen впечатляват още на пръв поглед. Независимо от каква перспектива: модерните форми на изисканите автомобили ярко се запечатват в очите на зрителите. С елегантните си линии, впечатляващата задна част и подчертания си характер те допринасят за самоувереното излъчване на автомобила.

Новият Arteon

Динамика и дизайн във върхова форма

Къде е тайната на особено силното му привличане? В новия Arteon стилистичните елементи на класическия спортен автомобил се съчетават с елегантността и вътрешния простор, типични за фастбека. Моделът е олицетворение на авангардния бизнес Gran Turismo, който пленява разума и чувствата в еднакво силна степен. Още от пръв поглед той предизвиква въодушевление със своя експресивен дизайн и изненадва приятно с практичните си предимства и изумителен вътрешен простор − комбинация, надхвърляща границите на този клас. Спортното купе (4 862 мм дължина, 1 871 мм широчина, 1 450 мм височина) се отличава със своето голямо междуосие (2 837 мм) и впечатлява с елементи като елегантната, ниска линия на каросерията, триизмерно оформление на предния капак и страничните прозорци без рамки.