Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

GTE модели Изключително убедителни.

Plug-In хибридните модели от Volkswagen съчетават два вида задвижване. Това е перфектна симбиоза от емоции, иновации и ефективност. Идеалният автомобил подходящ, както за градски, така и за извънградски пътувания.

Golf GTE

Новото бързо.

Вероятно във всяка глава се въртят подобни мисли, когато си представяте мощност от 150 кВт (204 к.с.). Защото това е максималната мощност на новия Golf GTE. Тази впечатляваща стойност се постига благодарение на неговата Plug-in хибридна технология, която представлява комбинация между бензинов двигател, мощна батерия с възможност за зареждане от контакт и електромотор. И един бутон, който по желание съчетава силите на двата агрегата за постигането на максимална мощност. Тоест при новия Golf GTE радостта от шофирането е програмирана предварително. Също като представите в главата ви.

-> Виж повече за новия Golf GTE.

Passat GTE

Plug-in Hybrid без компромиси.

Новият Passat GTE си поставя високи изисквания - и ги осъществява последователно. Защото с тази комбинация между автомобил с нулеви емисии, който е подходящ и за дълги пътувания, вие можете да изминете до 50 километра чисто електрически и до 1000 километра в хибриден режим. А ако желаете още по-висок спортен дух, със специалния GTE бутон можете да извлечете допълнителна мощност от автомобила.

-> Виж повече за Passat GTE.
-> Виж повече за Passat GTE Variant.