Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Комби моделите За почти всяко предизвикателство

 Комби-моделите на Volkswagen са истински всестранни таланти: те впечатляват с комфорт и мощност при нисък разход на гориво. И създават много пространство за  спортния дизайн, който демонстрира стил и високо качество, както в екстериора, така и в интериора. Естетиката на външната визия продължава и в интериора: модерната архитектура създава приятна атмосфера и уютно усещане за комфорт.

Golf Variant

Уверено излъчване

При оформянето на предната част е обърнато внимание на динамиката и висококачествените детайли. Изисканите брони са лакирани в цвета на купето, докато радиаторната решетка и пластините на въздухозаборниците са във впечатляващ черен цвят. Мигачите и дневните светлини са интегрирани в халогенните фарове, които целеустремено са насочени напред.

-> Виж повече за Golf Variant.
-> Виж повече за Golf Alltrack.


Passat Variant

Дизайн с високи претенции

Широкият и мощен на вид Passat Variant излъчва елегантност и динамика. Той демонстрира колко естетична може да бъде последователната функционалност. Дългият, снишен преден капак, късите надвеси, дългото междуосие и характерната странична линия му придават пъргавина и неподражаема увереност. Сполучливият му дизайн бе отличен с "iF gold award 2015" в категорията "Продукт" - едно от най-важните отличия в света на дизайна.
-> Виж повече за Passat Variant
-> Виж повече за Passat Alltrack