Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Компактни модели От малки автомобили до Golf-клас

 Компактният клас е много важен за Volkswagen. И в това няма нищо чудно, защото автомобилът, на който е кръстен класът - Golf е олицетворение на непреходна естетика, качество, елегантност и привлекателност. По-малките му братя също отговарят на високите изисквания към автомобилите - във вариантите с две- и четири врати.

up!

Винаги център на внимание.

Новият up! се приспособява към вашия личен стил и с множеството си възможности за персонализиране, придава още повече цвят на ежедневието ви. Можете например да избирате между различни цветове на покрива и корпусите на страничните огледала, както и декоративното фолио от двете страни на автомобила и джантите от лека сплав. Индивидуалната му визия е завършена от LED - дневните светлини и мигачите в страничните огледала, които са част от серийното оборудване. 

-> Виж повече за новия up!

Polo

Силен характер

Дизайнът на задната част е подчинен на изразените кантове, ясните линии и компактните форми. Задните светлини, рефлекторите и дори стойката за регистрационния номер поставят запомнящи се акценти, заради които хората с удоволствие проследяват Polo с поглед. Остро изрязаната линия на раменете позволява на Polo да изглежда по-дълго, без това да е за сметка на компактните му размери. Детайлите като характерните странични огледала в цвета на купето с интегрирани мигачи и спойлерът на ръба на покрива подчертават усещането за динамика и пъргавина.

-> Виж повече за Polo.
 

Golf

Завършена, непреходна елегантност

Golf дефинира свой собствен дизайнерски клас. Той е по-характерен, по-спортен и аеродинамичен, но въпреки това остава верен на себе си. Каросерията с модерни пропорции и ниска височина концентрира спортния дух и мощта при дължина на автомобила от 4,25 метра. Характерният силует с впечатляваща задна колона, удълженото междуосие, по-късите надвеси и прецизните линии му придават нова, непреходна и елегантна динамика.

-> Виж повече за Golf.
-> Виж повече за Golf GTI.
-> Виж повече за Golf GTD.