Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

SUV моделите Спортно-практични автомобили от Volkswagen

 SUV моделите на Volkswagen са изключително динамични и поставят спортни стандарти във всяко отношение. Независимо дали в града или извън него, по пътищата с твърда настилка: повдигнатата позиция на седене, предлаганото като допълнително оборудване задвижване на четирите колела 4MOTION и различните серийни и опционални асистиращи системи обещават най-висок комфорт при пътуване.

T-Roc

Самоуверен по природа

Eкспресивен дизайн, многобройни възможности за индивидуално оборудване и висококачествено изпълнение до най-малкия детайл. T-Roc е удивително прогресивен и вдъхновява с всяка секунда. Модерният инфотейнмънт и интелигентните системи за асистенция на водача Ви гарантират повече забавления и безопасност по време на път.

Tiguan

Изключително мощен дизайн

Динамични пропорции, изразителна предна и мощна задна част - въпреки компактните си размери новият Tiguan не може да остане незабелязан. Ясният език на формите на впечатляващата радиаторна решетка прелива в самоуверения силует. Страничните части допълнително се подчертават от характерните линии на каросерията. Екстериорът излъчва мощ и стил - подходящата комбинация за един живот, изпълнен с възможности.

Tiguan Allspace

Повече място за приключения

 

Allspace прави всяко Ваше пътешествие максимално удобно. Дори по лоши пътища Tiguan Allspace ще Ви отведе уверено, мощно и със стил до желаната цел. За това ще се погрижат забележителният дизайн, просторният интериор и многобройните системи за асистенция, повишаващи комфорта.