Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

SUV гамата на Volkswagen Специални предложения за налични автомобили

Стартиране на видеото

Открийте пълната SUV гама на Volkswagen SUV моделите на Volkswagen са изключително динамични и поставят спортни стандарти във всяко отношение. Независимо дали в града или извън него, по пътищата с твърда настилка: повдигнатата позиция на седене, предлаганото като допълнително оборудване задвижване на четирите колела 4MOTION и различните серийни и опционални асистиращи системи обещават най-висок комфорт при пътуване.

Запознайте се със специалните условия за наличните автомобили от нашата SUV гама.

Преглед на SUV модели

Предимства на SUV моделите

Защо SUV?

SUV моделите все по-често са първият избор при покупка на автомобил - и не без основание. Те съчетават най-доброто от двата свята - комфорта на седана и възможностите на SUV на пътя.

В допълнение SUV гамата на Volkswagen предлага още повече предимства: 

  • Максимална безопасност при шофиране благодарение на интелигентното задвижване на всички колела 4MOTION
  • Практична подкрепа чрез различни опционални асистиращи системи
  • Поразителен дизайн с многобройни опции за конфигуриране

 

Компактни SUV модели

Компактните SUV модели на Volkswagen

Уверен като SUV, енергичен като лек автомобил - компактните SUV модели на Volkswagen привличат с тази концепция. Практичните градски SUV са добра алтернатива на традиционните SUV модели, благодарение на по-късата база и удобните асистиращи системи, а паркирането в натоварените улици и тесните гаражи е най-голямото предимство.


 

T-Cross

Неповторим във всяка роля

Гъвкавият и практичен SUV модел се адаптира изцяло към вашите желания.
Новият T-Cross е напълно универсален - той впечатлява не само със своя характерен, динамичен дизайн, но и със своята функционалност. Многобройните възможности за индивидуални трансформации предлагат много повече свобода - за спонтанни хрумвания, при по-дълги пътешествия или в разнообразното ежедневие.

T-Roc

Самоуверен по природа

Eкспресивен дизайн, многобройни възможности за индивидуално оборудване и висококачествено изпълнение до най-малкия детайл. T-Roc е удивително прогресивен и вдъхновява с всяка секунда. Модерният инфотейнмънт и интелигентните системи за асистенция на водача Ви гарантират повече забавления и безопасност по време на път.

Tiguan

Изключително мощен дизайн

Динамични пропорции, изразителна предна и мощна задна част - въпреки компактните си размери новият Tiguan не може да остане незабелязан. Ясният език на формите на впечатляващата радиаторна решетка прелива в самоуверения силует. Страничните части допълнително се подчертават от характерните линии на каросерията. Екстериорът излъчва мощ и стил - подходящата комбинация за един живот, изпълнен с възможности.

Семейни SUV модели

Tiguan Allspace

Повече място за приключения

Allspace прави всяко Ваше пътешествие максимално удобно. Дори по лоши пътища Tiguan Allspace ще Ви отведе уверено, мощно и със стил до желаната цел. За това ще се погрижат забележителният дизайн, просторният интериор и многобройните системи за асистенция, повишаващи комфорта. 

Висок клас SUV модели

Touareg

Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Ново поколение SUV. Самоувереният дизайн с ясни линии придава уникално присъствие на новия Touareg. Допълнителните технически възможности като електромеханичната система IQ за намаляване на страничните колебания на каросерията, матричната LED система на предните светлини и арматурното табло Innovision издигат изключителния комфорт, удоволствието от шофирането и ентусиазма зад волана на изцяло ново равнище.