Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Лимузина моделите. Високи изисквания в дизайна

 Класическият дизайн никога не е изглеждал толкова нов, както при лимузините на Volkswagen. Балансираните и хармоничните пропорции са комбинирани с елегантно-спортни линии и висококачествени детайли. Аеродинамично оформеният силует и ясната графически предна част осигуряват усещане за увереност, широчина и ексклузивност на автомобила.

Jetta

Изключително динамична триобемна каросерия

Jetta е лимузина с класически триобемен дизайн и хармонични пропорции. Ясно оформената предна част, свежата задна част, големите колела и аеродинамичният силует: това са качествата, които гарантират така спортната и елегантна визия на автомобила. Това впечатление се подсилва от долните въздухозаборници и радиаторната решетка с хромирани пластини.

-> Виж повече за модела.

Passat

Когато успехът добива форма

Най-хубавото на успеха е, това което сте постигнали да бъде пред очите ви. Или просто да седнете в него. С Passat можете да направите и двете, защото ще ви впечатли, както отвътре, така и отвън. Това мнение споделя журито на наградите "Car of the year" и "iF Gold". Те гласуваха Passat да е победител през 2015 г.

-> Виж повече за модела.