Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

SUV моделите Спортно-практични автомобили от Volkswagen

 SUV моделите на Volkswagen са изключително динамични и поставят спортни стандарти във всяко отношение. Независимо дали в града или извън него, по пътищата с твърда настилка: повдигнатата позиция на седене, предлаганото като допълнително оборудване задвижване на четирите колела 4MOTION и различните серийни и опционални асистиращи системи обещават най-висок комфорт при пътуване.

Tiguan

Изключително мощен дизайн

Динамични пропорции, изразителна предна и мощна задна част - въпреки компактните си размери новият Tiguan не може да остане незабелязан. Ясният език на формите на впечатляващата радиаторна решетка прелива в самоуверения силует. Страничните части допълнително се подчертават от характерните линии на каросерията. Екстериорът излъчва мощ и стил - подходящата комбинация за един живот, изпълнен с възможности.

-> Виж повече за модела.

Touareg

Най-големият SUV на Volkswagen

С прогресивния си дизайн Touareg обещава мощно представяне на пътя и извън него. Той впечатлява с ясния си и неподражаем дизайнерски език до най-дребните детайли. Предната част блести с компактната радиаторна решетка, характерните брони и модерно оформените фарове за мъгла. Мощната задна част на автомобила демонстрира визуалния устрем напред чрез оформените по нов начин брони и дифузьор, както и изострената линия на задния капак.

-> Виж повече за модела.