Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Опитай новия Tiguan.

2016-05-20
Общи условия на кампания 'Опитай новия Tiguan'

Порше БГ, официален вносител на Volkswagen в България, дава възможност между 1-ви юни и 25-ти юни 2016 г., хората провели тестово шофиране на новия модел Tiguan в дилърствата на Порше Интерауто в София - Порше София Изток и Порше София Юг и попълнили талон за тестово шофиране (тест драйв) да участват в томбола за награди - два ваучера, включващи съответно по една нощувка за двама в луксозен хотел през уикенд, прекаран с новото поколение на SUV Tiguan. Детайли за хотелското настаняване се договарят допълнително с победителите спрямо предпочитанията им и заетостта на договорените хотели от Порше БГ.

Право на участие в томболата имат всички пълнолетни физически лица, притежаващи валидна шофьорска книжка (свидетелство за управление на МПС, минимум категория В), изпълнили описаните по-долу условия:

1. Всеки желаещ заявява тест-драйв с Volkswagen Tiguan в дилърствата на Порше БГ в София Порше София Изток (Volkswagen шоурум, до Герман, "Околовръстен път" 360) и Порше София Юг (Volkswagen шоурум, кв. Овча Купел, ул. "Бойчо Бойчев" 16) по телефон, на място в работно време или на специални тестови събития на дилърствата и вносителя в периода 1-ви юни и 25-ти юни 2016 г.

2. Всеки желаещ попълва всички данни в талона при регистрацията за пътен тест и се легитимира с представяне на лична карта и валидно свидетелство за управление на МПС (минимум категория В).

3. Tестовото пътуване се извършва задължително в присъствието на търговски представител на Порше София Изток или Порше София Юг в дата и час, уговорени между двете страни и при първа възможност.

4. Надлежно попълненият талон и проведеното тестово шофиране в посочения период гарантират участие в томболата на наградите.

Победителителите в томболата ще се изтеглят чрез жребий измежду всички участвали в тестово шофиране и ще бъдат обявени едновременно на www.volkswagen.bg и Фейсбук страницата https://www.facebook.com/VW.Bulgaria/ на 15 юли в 17.30 ч. Жребият ще бъде извършен от тричленна комисия и в присъствието на нотариус, определена от организатора (Порше БГ).

Наградите/победителите ще бъдат двама - два ваучера, включващи съответно по една нощувка за двама в луксозен хотел през уикенд, прекаран с новото поколение на SUV Tiguan. Детайли за хотелското настаняване се договарят допълнително с победителите спрямо предпочитанията им и заетостта на договорените хотели от Порше БГ. Всеки от победителите получава и един автомобил Tiguan за използване през уикенда с пълен резервоар. Наградите са еднократни и не подлежат на видоизменение или получаване на друга равностойна облага по желание на спечелилите. Наградите следва да бъдат реализирани до 1 септември 2016 г.

В случай на невъзможност да се свържат с победителите томболата на посочените от тях контактни данни до 25 юли 2016 г. вкл., организаторите имат право да предоставят наградите на резервни участници, чиито имена ще бъдат изтеглени също на 15-ти юли в 17.30 ч.

Oрганизаторът си запазва правото да променя условията и правилата на кампанията по всяко време и надлежно да ги публикува в секция новини на уебсайта www.volkswagen.bg

ПОРШЕ БГ ЕООД, ЕИК: 131258238, е регистриран администратор на лични данни. Предоставянето на лични данни е доброволно и по всяко време имате право да поискате информация за съхранението и управлението на вашите данни.