Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Автомобилен салон Женева 2016.

2016-02-29

* новият up! е с впечатляващи моделни варианти и разнообразие от задвижвания
* новият концептуален автомобил - поглед върху мобилността на едно по-високо ниво.

Два модела заемат централно място на щанда на Volkswagen на тазгодишното изложение в Женева: от една страна е фейслифтът на малкия градски автомобил "up!", който скоро ще бъде въведен на пазара с впечатляващо разнообразие от моделни варианти и подобрена интеграция на смарт телефония. От друга страна е очарователната концепция, която освежава класа на компактните автомобили, като модерен, ценово приемлив SUV.

Дали с мощните си бензинови двигатели (още при въвеждането на модела с 66 кВт/90 к.с.*), ефективното задвижване на природен газ или иновативния електрически вариант - новият up! не оставя неизпълнени желания със своето разнообразие от задвижващи концепции. Към това идва и разнообразието от моделни варианти - три нива на оборудване, cross версия и просторният, двуместен load up! - нови лакови покрития, десени на седалките, декорации на таблото и дизайни на декоративни фолиа, които придават на всеки up! индивидуален характер. Друга новост е интеграцията на смарт телефона, която благодарение на Volkswagen App дава възможност за достъп до навигацията, музиката и данните за автомобила. Освен това Volkswagen се включва в състезанието и с 300 ватова саундсистема "up! beats", миксирана от американските специалисти по аудио техника BeatsAudio™.

Лайфстайл прототипът на свой ред може да се разглежда като началото на обширна SUV-офанзива. Той е символ на ново автомобилно преживяване с широка приложимост в ежедневието. С него Volkswagen осигурява реалистичен поглед върху една напълно нова линия и същевременно върху началото на бъдещ сериен модел. Неговата концепция на уредите за управление предвижда отсъствието на превключватели и е своеобразна концептуална връзка към BUDD-e, който изуми международната публика по време на изложението CES в Лас Вегас.