Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Volkswagen спечели отличия при новия Tiguan, новия Touran и концепцията BUDD-e.

2016-02-19

Volkswagen тази година е трикратен победител при отличията за иновации "Plus X Award" и двукратен носител на наградата "iF Design Award". Така новият Tiguan, новият Touran и концептуалният BUDD-e си осигуриха пет значими приза за иновации и дизайн.

 При Plus X Award, което е най-голямото световно отличие за иновации в сферата на технологиите, спортът и начинът на живот, трите модела на марката Volkswagen спечелиха награди. Новият Tiguan и новият Touran взеха отличия за "Високо качество, дизайн, комфорт при управление и функционалност", докато призът за "Иновации и дизайн" отиде при концептуалният студиен модел BUDD-e, който през януари, по време на CES (Consumer Electronics Show) в Лас Вегас, предизвика значим обществен интерес.

Също и международното iF-жури награди с "iF Design Award 2016" дизайнът на компактния Touran и новия Tiguan. Трофеите се причисляват към най-значимите дизайнерски награди в света с над 60 годишна традиция и са високоценено отличие за изключителен продуктов дизайн.