Париж 2016: Volkswagen играе с електрически отбор от нова ера

2016-09-26
Teaser на новия концептуален модел на Volkswagen

Париж 2016: Volkswagen играе с електрически отбор от нова ера

На Световното за автомобили концепцията Think New или Мисли по Нов Начин на немския производител има амбицията да обърне играта в индустрията.

Тази есен, между 1-ви и 16-ти октомври, Париж става арена за най-важното събитие в света на автомобилите - Световното Мотор Шоу. Щандът на Volkswagen ще бъде нещо повече от изложение на автомобили. Марката ще представи новата си концепция за автомобилостроене Think New и ще я подкрепи със световна премиера на нов култов модел, който ще се превърне в посланик на дръзката стратегия на Volkswagen за следващите няколко години.

Уникалният прототип е знак, че марката навлиза стремително в нова ера, но и остава вярна на своя генезис: новият модел е точно толкова революционен, колкото е бил и Beetle преди 70 години, за да се превърне в бестселъра на целия 20-ти век. Прототипът има същия потенциал да преобърне историята и да осъществи трансформация с тотално новото си разбиране за мобилността на модерния свят. Когато влезе в серийно производство, новият автомобил ще бъде първият Volkswagen на пазара, базиран на нова модулна електрическа платформа, известна като MEB.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам