Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Париж 2016: Volkswagen играе с електрически отбор от нова ера

2016-09-26
Teaser на новия концептуален модел на Volkswagen

Париж 2016: Volkswagen играе с електрически отбор от нова ера

На Световното за автомобили концепцията Think New или Мисли по Нов Начин на немския производител има амбицията да обърне играта в индустрията.

Тази есен, между 1-ви и 16-ти октомври, Париж става арена за най-важното събитие в света на автомобилите - Световното Мотор Шоу. Щандът на Volkswagen ще бъде нещо повече от изложение на автомобили. Марката ще представи новата си концепция за автомобилостроене Think New и ще я подкрепи със световна премиера на нов култов модел, който ще се превърне в посланик на дръзката стратегия на Volkswagen за следващите няколко години.

Уникалният прототип е знак, че марката навлиза стремително в нова ера, но и остава вярна на своя генезис: новият модел е точно толкова революционен, колкото е бил и Beetle преди 70 години, за да се превърне в бестселъра на целия 20-ти век. Прототипът има същия потенциал да преобърне историята и да осъществи трансформация с тотално новото си разбиране за мобилността на модерния свят. Когато влезе в серийно производство, новият автомобил ще бъде първият Volkswagen на пазара, базиран на нова модулна електрическа платформа, известна като MEB.