Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Нови гаранционни условия за нови автомобили.

01.01.2017

Считано от 1 януари 2017 г. всички закупени нови леки автомобили получават гаранция от 5 години или до 150 000 км пробег (след втората година, когато изтича стандартната заводска гаранция). 

Гаранцията за първите 2 години експлоатация е без ограничение в пробега и e с валидност в признати и оторизирани от производителя сервизи в държавите от Европейската икономическа общност, също така в страните членки на Европейския съюз, както и Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария. Предявени в други държави гаранционни претенции не могат да бъдат удовлетворени. За 3-тата, 4-тата и 5-тата години на експлоатация гаранцията е с валидност само и единствено на територията на България, ограничена е по пробег до 150 000 км и изтича с края на петата година или при изчерпване на заложения пробег от 150 000 км, което от двете събития настъпи първо.