Нови гаранционни условия за нови автомобили.

2017-01-01

Считано от 1 януари 2017 г. всички закупени нови леки автомобили получават гаранция от 5 години или до 150 000 км пробег (след втората година, когато изтича стандартната заводска гаранция). 

Гаранцията за първите 2 години експлоатация е без ограничение в пробега и e с валидност в признати и оторизирани от производителя сервизи в държавите от Европейската икономическа общност, също така в страните членки на Европейския съюз, както и Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария. Предявени в други държави гаранционни претенции не могат да бъдат удовлетворени. За 3-тата, 4-тата и 5-тата години на експлоатация гаранцията е с валидност само и единствено на територията на България, ограничена е по пробег до 150 000 км и изтича с края на петата година или при изчерпване на заложения пробег от 150 000 км, което от двете събития настъпи първо.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам