Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Предстартовото броене до и-нищо-няма-да-бъде-същото започна: Arteon

24.02.2017

• Новият фастбек модел, позициониран над Passat в гамата на марката, поставя емоционален акцент в престижния сегмент на средния клас

• Светлините и радиаторната решетка са обединени в едно, създавайки изцяло нов облик на предницата

Volkswagen разширява своята моделна палитра с един авангарден Gran Turismo - новият Arteon. Фастбек моделът, позициониран над Passat в гамата на марката, ще бъде представен за първи път пред публика в рамките на Международното автомобилно изложение в Женева (9 до 19 март).

 

Cъчетанието на авангардния дизайн с високо равнище на гъвкавост и практичност е било основна цел пред дизайнерите и развойните инженери на новия Arteon. Tехните усилия са довели до вътрешна архитектура с изключително просторна атмосфера, предоставяща изобилие от пространство в областта на главите и краката на всички места в купето - нещо извънредно необичайно за този тип каросерия. Сред основните елементи в дизайна на харизматичния Arteon са изцяло новото оформление на предната част, която обединява в едно предните основни LED светлини, дневните светлини, хромираните напречни ламели на радиаторната решетка и предния капак. Друг основен стилистичен белег, характеризиращ дизайна на новия модел е забележителнто пластично оформление на "раменете" на каросерията - областта между калниците и долния ръб на прозорците.

 

Сред елементите на оборудването, които ще отбележат своя дебют в Arteon са и най-новите поколения на редица електронни системи за асистенция на водача. При тях са добавени интересни възможности и удобства, които обичайно са запазена територия на автомобилите в луксозния клас. Tова уникално съчетание от качества прави новия Arteon един от най-привлекателните продукти в неговия пазарен сегмент.