Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

VOLKSWAGEN CLUB FEST 2017: Еволюция на страстта.

2017-03-30

 Специални отстъпки за нови автомобили

• 1-2 април, Интер Експо Център, София

Вчера, днес и утре се срещат в неподражаем колаж от метал, умения, ентусиазъм и зрелище. ЕЛА! Сподели емоциите на живо и си тръгни със специална отстъпка за нови модели Volkswagen.

 

Страстта към автомобилите на немския производител трае цял живот, а тази година е осмата, в която се провежда уникалния по силата на ентусиазма си Клубен Фест, посветен на марката Volkswagen. В свят, в който вече няма нищо постоянно и дълготрайно, десетки мъже от България и целия източно-европейски регион доказват, че всяка година могат да показват все толкова изненадващи и все така прецизно изработени колекционерски автомобили пред любопитните зрители.

Start Video

 

e-У VOLKSWAGEN Е-DRIVE ACADEMY С ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ФЛОТА

Бъдещето ще бъде представено от електрическата флота автомобили на Volkswagen, като за любопитните ще има организирана e-У VOLKSWAGEN Е-DRIVE академия: ще може да покараш кола в електрически режим, да научиш някои важни неща и да получиш сертификат, че притежаваш знанията и уменията за бъдещето на автомобилостроенето.

 

ОТСТЪПКА НА НОВИ АВТОМОБИЛИ

Лоялността на феновете е най-ценното притежaние на Volkswagen: ако посетиш събитието, имаш право на ВАУЧЕР СЪС СПЕЦИАЛНА отстъпка при покупка на нов автомобил Volkswagen (up!, Golf, Jetta и Passat) в дилърската мрежа на марката. 

Start Video

 

РЕТРО И ТУНИНГ ЕКСПОНАТИ
И тази година зали 5 и 6 на "Интер Експо Център" в София ще съберат огромно количество тестостерон и неговите любими играчки: най-добрите уникални ретро и тунинг атомобили на марката, подбрани и поканени от "Клуб на привържениците на Volkswagen в България". С всяка година заявките за участие нарастват лавинообразно - можеш да разчиташ, че организаторите ще изберат най-важните членове на семейството, въпреки, че всички до един заслужават да бъдат показани!

ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ С НАГРАДИ
Фест, това означава да отделиш поне няколко часа, да дойдеш с компания и/или семейство, за да можеш да получиш максимално удоволствие. Както винаги, ще има детски кът, кът с храна и напитки и много специални игри с награди оригинални аксесоари.

Start Video

 

ДЕСЕТКИ ГОРЕЩИ ДУШИ В МЕТАЛНИ ТЕЛА ТЕ ОЧАКВАТ!