Аrteon- Премиера в София.

2017-07-07

ИЗКУСТВОТО СРЕЩА МУСКУЛНИЯ РЕЛЕФ

Новият луксозен модел на Volkswagen Arteon беше представен в София с арт инсталация, перформанс и специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която драматизира преживяването, което всеки шофьор на Arteon изпитва в града. Образно казано Arteon притежава функцията спри-и-се-загледай - никой не остава равнодушен и всички се обръщат след този нов уличен боец, а с него и най-рутинната градска задача се превръща в ърбън арт пърформанс. Oт днес всеки прожектор следи Arteon, a той блести в ексклузивния кръг светлина, който това лято грее само за него. 

Arteon има двойствена природа. Той съчетава по уникален начин мъжество, мускулен релеф, спортен хъс от една страна и изкуство, финес, елегантност - от друга. Тази неподражаема комбинация бе представена с арт перформанс на модерен балет, в който мъжкото и женското начало се оглеждат едно в друго като в огледало. Танцът се случи в прожектора на арт инсталацията Spotlight (от англ. фокуса на прожектора), изработена от 12 километра златен конец.

Какво означава да бъдеш във фокуса на прожектора? С напредването на технологиите всеки има възможност да влезе в обувките на друг човек, дори да изпита какво е да си спортист или звезда. От Volkswagen демонстрираха това със специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която те превръща за една минута в главния герой не само на видеото, а и на града. Във видеото зрителят с виртуалните очила изживява лично какво е да бъдеш звезда, която всеки заглежда и с която иска да се познава и снима. Технически видеото комбинира три иновативни технологии на снимане: VR 360, one-shot и reverse. Снимано е в заведение в нашумял софийски хотел, а VR очилата могат да се ползват на мястото на снимането, което допълнително допринася за реалистичността на изживяването и изумителния ефект.

 Arteon е вече в активна продажба като цените стартират от 67 645 лв.

Можете да разгледате модела ТУК.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам