Новият Arteon

Новият Arteon

Надписът Arteon

 Задната част демонстрира на какво е способен този автомобил: надписът Arteon на задния капак привлича погледите към себе си и подчертава естестиката на дизайна на каросерията.

Продуктов филм

Галерия

Дизайн, който можете да почувствате. В Новия Arteon R-Line ще откриете необикновен интериор, който впечатлява не само с вида си, но и с усещането при допир. Например, благодарение на мултифункционалния кожен спортен волан и R-Line лого с декоративни шевове, както и предлаганите като опция декорации "Silver Rise" в изпълнение от алуминий. Предлаганите по желание на клиента комфортни седалки с кожено оборудване "Nappa" със странични опори в "Carbon Style", с декоративни шевове и избродирано R-Line лого на предните облегалки превръщат всяко пътуване в наслада за всички сетива.

Дизайн.

Аеродинамичен силует, лишени от рамки странични прозорци, характерен дизайн на задната част - Arteon впечатлява не само от пръв поглед. Нивото на оборудване R-Line ви предлага допълнителни ефектни екстериорни акценти, които подчертават динамичния характер на автомобила.

Динамичен дизайн на светлините.

Модерните задни светлини, изпълнени по LED-технология, придават на Arteon характерно излъчване и усещане за вдъхновяваща динамика. Предлаганите като опция динамични мигачи привличат погледите към себе си и значително допринасят за безопасността.

Интериорна концепция.

В новия Arteon R-Line очарованието може да бъде реално докоснато. Потопете се в интериорна атмосфера, която носи наслада не само за очите, а и за всички останали сетива.

Панорамен отварящ/плъзгащ се шибедах и амбиентно осветление.

С новия Arteon гарантирано ще бъдете център на вниманието. Не на последно място и благодарение на панорамния отварящ/плъзгащ се шибедах, съчетан с амбиентно осветление. Така, независимо какво е времето навън, в интериора винаги ще се радвате на приятна светлина.

Магнит за погледите. От всяка перспектива.

Със своя източен силует с дълго междуосие, Arteon има неподражаем страничен изглед. И едновременно с това предлага върхов комфорт на всяко едно от местата в интериора. Един от най-ярките стилистични акценти са лишените от рамки стъкла на страничните врати, които създават усещане за елегантност и високо качество, придавайки на автомобила типичното излъчване на класическата лимузина Fastback. 

Оборудване За тези, които искат да получат още повече: вариантите на оборудване Arteon Basis, Elegance и R-Line предлагат комфорт, дизайн и спортен дух на високо равнище.

Arteon R-Line.

Неподправен спортен дух. Силата е в динамиката, която може да се пипне.

 

Arteon Elegance.

Магнит за погледите: изискан дизайн от най-висша категория.

 

Arteon Basis.

Уверен характер. Съчетава всичко, за което сетивата копнеят.

 

Комфорт

Кокпит.

Отпуснете се и се наслаждавайте на висококачествения интериор с ексклузивни материали и комфорт на върхово равнище. Предлаганите като опция седалки ergoComfort с 14-посочно електрическо регулиране и кожено оборудване "Nappa" в цветове Mistral сиво и Raven сиво осигуряват допълнителна грижа за гърба на водача и спътника му.

 

Мултифункционален волан и Active Info display.

С разполагащия с функция за подгряване кожен мултифункционален волан, вие управлявате не само посоката на движение на новия Arteon, но и може да командвате всички важни инфотейнмънт функции докато шофирате. Освен това на иновативния Active Info Display всички важни данни се прожектират директно в полезрението ви: от оборотомера, скоростомера и километража до детайлни данни за пътуването и графични изображения от различните асистиращи системи.

 

Багажник с функции "Еasy open" и "Еasy close"

С новия Arteon спокойствието ви завладява още преди да се отправите на път. Със своите 563 литра вместимост, багажното отделение е внушително за Fastback и осигурява достатъчно място за вещите и покупките ви. Благодарение на функцията "Easy Open" е достатъчно да направите движение с крак под задната броня, за да отворите електрически задвижвания капак на багажника. С помощта на функцията за забавено затваряне с помощта на бутон електрическият капак може и да се затваря автоматично, за да бъде товаренето и разтоварването максимално лесно.

 

Асистиращи системи Внимание към детайлите: новият Arteon блести не само със своя изразителен премиум дизайн, но и с неподправеното удоволствие, което доставя при шофиране. Когато става дума за асистиращите системи, той е на гребена на вълната.

Dynamic Light Assist.

Предлаганият като опция пакет "Dynamic Light Assist" осигурява оптимално осветяване на пътното платно и много добра видимост към пространството пред и около автомобила посредством автоматично управление на дългите светлини.

Area View.

Дръжте под око целия параметър около автомобила с помощта на предлагания като опция панорамен изглед "Area View". Чрез тази технология имате пълен изглед на пространството около вашия Arteon на живо от кокпита на автомобила.

Lane Assist.

Серийният асистент за спазване на лентата на движение "Lane Assist" спомага за избягване на пътни инциденти вследствие на неволно напускане на лентата.

XDS

Не подправено удоволствие от шофирането: при спортно преминаване през завои получавате подобрено сцепление и по-прецизна управляемост благодарение на електронния блокаж на диференциала XDS.

Park Assist

Чрез Park Assist автомобилът напълно самостоятелно маневрира в тесни пространства. Единственото, което се изисква, е да оперирате с газта, спирачката и съединителя - всичко останало се извършва изцяло от системата

Advanced dynamic cornering light.

Фаровете с динамично осветление в завой с възможност за предварително активиране осветяват завоите още преди да сте навлезли в тях. Така виждате значително по-добре по отсечки със завои- освен това автомобилът става по-лесно видим за останалите участници в движението.

Инфотейнмънт. Насладете се на първокласни комуникационни и навигационно възможности и се потопете в кристалното звуково изживяване, осигурявано от предлаганата като опция озвучителна система "DYNAUDIO Confidence" в новия Arteon.

Цени и информация