Останете спокойни дори и при пълни улици.

Да поддържате добра дистанция от автомобила пред вас е успокояващо по време на шофиране в задръствания. Опционалната система за автоматичен котрол на дистанцията (АCC) се грижи за това вместо вас. АCC измерва близостта и скоростта на автомобилите пред вас. По време на задръствания, системата се комбинира с опционалната автоматична DSG скоростна кутия и започва автоматично да спира и ускорява вашия е-Golf. В рамките на системните ограничения, ACC може да поддържа сигурна дистанция от предния автомобил при скорост до 210 км.ч. 

Понякога се случва нещо непредвидено и е необходимо бързо и рязко спиране. В тези случаи може да ви помогне опционалната система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist. В рамките на възможностите на системата, ще ви предупреди, ако бъде разпозната критична ситуация за сблъсък с движещия се отпред автомобил. В особено критична ситуация, системата може да подпомогне със спирачна сила или може дори да спре автоматично, за да намали скоростта при удар.

Функцията за аварийно спиране в градски условия може да се намеси, когато шофирате с ниска скорост в градски трафик, когато бъде засечен пешеходец, в рамките на възможностите на системата, ако пешеходец внезапно стъпи на пътя. Асистиращата система осигурява необходимото предупреждение, подпомага със спиране или спира автоматично - винаги според възможностите на системата. В идеалният случай, това ще предотврати сблъсък или поне ще намали последиците от него.

 

Затвори
Новият e-Golf

Новият e-Golf.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам