Предлага и спортно-елегантно представяне.

Предната част на Golf GTE, с неговата затворена радиаторна решетка и синя лайстна, е синоним на бързина и аеродинамика. Синята линия продължава в динамично оформени LED фарове и хармонизира перфектно с емблемата на Volkswagen, зад която е и интегриран отвора за зареждане. Прогресивните С-образни LED дневни светлини интегрирани в бронята, както и всички LED компоненти, се характеризират с ниска вероятност от неизправност и минимална консумация на енергия.

Погледнат отстрани, страничните прагове привличат вниманието, които допринасят Golf GTE да стои визуално по-ниско на пътя.

Разбира се задната част на автомобила е също толкова спортна: задният спойлер съответства на цвета на автомобила, а долната му страна е лакирана в черен гланц. Двете хромирани ауспухови тръби в ляво под дифузoра, който впечатлява със своя спортен дизайн, в съчетание със здравата броня, оформя компактен и динамичен облик отзад на автомобила. Опционалните тъмночервени задни светлини с LED технология изглеждат много елегантни и предоставят забележително осветяване. Впечатляващият външен вид на автомобила се допълва от очертаното в синьо лого на Volkswagen между задните светлини.

Затвори
Golf GTE

Новият Golf GTE

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам