Възползвайте се от голямата теглителна сила при нисък разход на гориво.

Благодарение на своята common rail технология, Volkswagen TDI двигателите работят, използвайки метода на директно впръскване на горивото и турбонагнетяването и се отличават със своята икономичност, висока тяга и изключителна мощност. Благодарение на високия въртящ момент, двигателите гарантират възможността за спортен стил на шофиране и работят изключително тихо.

Иновативните TSI бензинови двигатели от Volkswagen са синоним на висока мощност и висок въртящ момент при нисък разход на гориво. Тяхната комбинация от малък работен обем, турбонагнетяване и директно впръскване на горивото осигуряват равномерно разгръщане на мощността и изключителна ефективност. Използва се даунсайзинг технологията на Volkswagen, за да се даде възможност двигателят да генерира висока мощност независимо от малкия си работен обем. Тази технология е една от най-ефективните възможности в съвременното автомобилостроене за постигане на икономично разходване на горивото.

Независимо дали е оборудван с TDI или TSI двигател, благодарение на мощния си двигател Golf Alltrack е в състояние да тегли прикачено ремарке с маса до 2,200 кг (в зависимост от двигателя). Когато е оборудван с опционалната автоматична трансмисия с два съединителя DSG, той изпълнява всичко това без прекъсване на теглителното усилие.

 

Затвори
Golf Alltrack

Новият Golf Alltrack.