Разчитайте на помощ на трудните терени.

Golf Alltrack е добре оборудван за движение извън пътя: неговата специално разработена ходова част за тежки пътни условия предлага пътен просвет увеличен с 20 мм, за да го предпазва от удари в земята, а допълнителната защита под каросерията го предпазва от щети в предната и задната част на автомобила. 

Golf Alltrack предлага освен това и практична оф-роуд програма в допълнение към тези функционалности. Тя активира едновременно различни асистиращи системи като по този начин подобрява пътните способности на Golf Alltrack - при това не само далеч извън пътната мрежа. Системата предлага полезна помощ под формата на антиблокираща система, динамична паркинг спирачка с функцията самостоятелно освобождаване за трудни терени, адаптирани характеристики на педала на газта и електронна стабилизираща програма със специални настройки за ползване в оф-роуд условия. 

Асистентът при потегляне по наклон е система, която може да предотврати връщането на автомобила, когато потегляте по наклон и това предпазва двигателя от угасване (в рамките на възможностите на системата). Системата помага и при движение по наклон надолу, като ограничава оборотите на двигателя и интервенира в спирачната система, с което се гарантира постоянна скорост на движение на автомобила.

 

Затвори
Golf Alltrack

Новият Golf Alltrack.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам