За да имате гарантирано забавление докато пътувате.

 отови сте за концерт по желание? Две радиосистеми и две навигационни системи, всяка от които първокласно оборудвана, са на ваше разположение.


Серийната радиосистема Composition Media включва 8 високоговорителя. Тя съдържа всички гореспоменати функции и възможности за свързване, но допълнително предлага и USB интерфейс и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Той е оборудван с 20,3 см (8 инча) цветен сензорен екран, който е особено удобен за ползване.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също така притежава 20,3 см (8 инча) цветен сензорен дисплей. Тя ще ви зарадва с наличието на 8 високоговорителя, FM радио приемане, CD-плейър, който може да възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA, слот за SD- карта, мултимедийна букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Ако имате желание за повече: опционалната навигационна система Discover Pro предлага иновативно управление чрез жестове. Чрез него ще можете с едно движение на ръката да сменяте радиостанциите или да променяте основни настройки на колата си, като например интензивността на осветлението на инструментите по арматурното табло. В допълнение, тя има екран с големина 23.4 см (9.2-инча), на който става възможно ясното изобразяване на карти във формат 3-D. Същата разполага с осем високоговорителя, FM радиоприемане, CD-плеър, който може да възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD- карти, букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Всички посочени устройства са оборудвани и с антена Diversity, която допринася за добър прием дори при неблагоприятни условия.

Затвори
Golf Alltrack

Новият Golf Alltrack.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам