Когато маневрирането с ремарке е приятно.

Маневрирането с ремарке може да се превърне в изпитание за нервите ви, ако не разполагате с достатъчно опит. Това е така, защото ремаркето не винаги реагира както очаквате - наред с всичко останало въртенето на волана се извършва в обратна посока. Ъгълът на завъртане на волана е от съществено значение за прецизното движение на заден ход, а опционалният асистент за маневриране с ремарке Trailer Assist trailer ще се погрижи за управлението вместо вас. Първо включете на задна предавка, натиснете бутона за помощ при паркиране и използвайте бутона за управление на външните огледала, за да зададете посоката, в която трябва да насочите ремаркето.

 

Вашият Golf Аlltrack сега ще поеме автоматично управлението, като в това време вие ще трябва единствено да се погрижите за превключването на предавките, подаването на газ и спирането. Това значи, че вие контролирате всичко по всяко време.

 

 

Затвори
Golf Alltrack

Новият Golf Alltrack.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам