Да продължиш напред, когато вече нищо не се движи.

 Опционалният асистент за движение в задръстване Traffic Jam Assist използва доказани функции като например адаптивната система за поддържане на зададена скорост Adaptive Cruise Control ACC и системата за поддържане на лентата на движение Lane Assist, за да ви позволи наистина бавно движение в задръствания. Вашият Golf GTD ще проследява автомобила пред вас и автоматично ще подава газ и ще задейства спирачките в рамките на системните възможности. Автомобилът поддържа движението си в лентата.

Опционалната система Emergency Assist автоматично се задейства когато не може да бъде установена активност от страна на водача и не е отчетена реакция независимо от подадено предупреждение. В резултат на това системата се опитва от една страна да предизвика реакция у водача, а от друга - да предупреди пешеходците и другите участници в движението посредством спирачни тласъци, акустични предупреждения, включване на аварийните светлини и контролирани последователни завъртания на волана в противоположни посоки. Ако водачът не поеме управлението на автомобила, той се привежда в покой с контролирана интервенция. Това позволява предотвратяване на инциденти (в рамките на системните възможности).

Traffic Jam Assist и Emergency Assist са част от пакета асистиращи водача системи.

Затвори
Golf GTD

Новият Golf GTD

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам