За да виждате повече, без да заслепявате другите водачи.

Били ли сте някога заслепени от дългите светлини на идващ отсреща автомобил? Вашето зрение е засегнато за кратко време, защото очите ви са били подложени на екстремна промяна между светло и тъмно. С опционалният модерен контрол на дългите светлини Dynamic Light Assist вече не е необходимо да включвате и изключвате дългите светлини. В рамките на възможностите на системата, когато пътувате в пълен мрак и при скорост от 60 км/ч, дългите светлини не само са включени, но и частично се затъмняват автоматично при насрещен трафик. Това означава, че винаги можете да използвате дългите светлини докато шофирате и че пътят пред вас винаги ще бъде възможно най-осветен.

Това е възможно чрез камера, разположена в областта на огледалото за обратно виждане. Камерата може да разпознае автомобил пред вас и в насрещното движение и предава тази информация на системата. Тогава светлините се изключват, в зависимост от случая, с помощта на частично затъмняващите се фарове.

 

 

 

Затвори
Golf GTI.

Новият Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам