Гарантирано привлича погледите.

Едновременно категоричен и привличащ погледите: в мига, в който завиете зад ъгъла с вашите алуминиеви джанти Brooklyn, всички погледи ще бъдат насочени към вас. Отличителните алуминиеви джанти със спортните гуми 225/45 R 17 с широк грайфер подчертават динамичното GTI усещане и изразяват силна индивидуалност. Те категорично придават на Golf GTI непогрешим страничен профил.

Можете да направите вашия Golf дори по-спортен, ако желаете - например като добавите 18-инчови алуминиеви джанти Milton Keynes в черно, с форма на диамант. А ако и това не ви е достатъчно, винаги можете да изберете 19-инчови алуминиеви джанти Brescia в 5-Y дизайн на спиците или 19-инчови алуминиеви джанти Santiago с гланцирани пресечени спици. И двата модела са разработени от нашата ексклузивна Volkswagen R работилница и изглеждат изключително леко въпреки внушителния си размер. Който и модел да изберете обаче, характерните червени спирачни апарати с надпис GTI винаги ще бъдат акцент.

Затвори
Golf GTI.

Новият Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам