Изживейте появата на една легенда.

По принцип дизайнът на новия Golf GTI е вдъхновен от света на моторните спортове. Предницата с още по-стеснените предни светлини, специфичната радиаторна решетка с форма на пчелна пита и лъскавите черни въздухозаборници го представят като достоен наследник на предците си. Класическата червена лента се обтяга от радиаторната решетка с надпис GTI до над компактните предни светлини и подсилва цялостното динамично излъчване. Това излъчване е още по-подсилено от мощните брони - черта, характерна за GTI.

Спортният страничен профил е постигнат чрез по-широки прагове, а това визуално приближава до настилката и без другото по-ниския Golf GTI. Допълнително спортно излъчване придават и надписите GTI на спойлерите.

Задницата също грабва окото с решетъчния черен дифузор и хромирани ауспусни тръби, а също и задния спойлер в цвета на автомобила. Тъмночервените задни LED светлини са най-доброто предимство през нощта.

Затвори
Golf GTI.

Новият Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам